Hersteldienst

Dienst na verkoop

“Een tevreden klant is de allerbeste strategie”

Deze slogan hangt uit in onze burelen en is onze leuze van elke dag. Elke klant wordt verder geholpen bij vragen, meldingen of problemen bij de installatie.  Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid die we er graag bijnemen.

Onderhoud van uw CV ketel

In vlaanderen bent u wettelijk verplicht om uw ketel regelmatig te laten keuren. 

Klanten met een geldig onderhoudscontact worden bij ons bovendien opgenomen in onze premium KLIMATEC depannage service.  Vraag gerust welke extra’s en gemakken dat voor u oplevert.

nkel de gecertificeerde en erkend installateur mag deze onderhouden uitvoeren. Klimatec is zowel gecertificeerd als CERGA erkend, volgen wij op regelmatige basis cursussen en leggen examens af om u kwaliteit te waarborgen bij elk onderhoud en herstelling.

Uw ketel correct onderhouden verlengt ook zijn levensduur en beperkt het aantal stoornissen tot het absolute minimum.  Wij zorgen ervoor dat uw investering op de allerbeste manier in ere wordt gehouden.

Herstelling

Wanneer de nood het hoogst is, zijn onze mensen voor u nabij.

Contacteer ons voor de voorwaarden en wat u precies dient te doen om ook buiten de normale werkuren en op verlofdagen beroep te kunnen doen op onze service.