CV Ketels

De CV-ketel zorgt voor warmte in uw woning door de verbranding van gas of mazout. Is het tijd om een nieuwe ketels aan te schaffen, zorgt dan dat je door de bomen goed het bos blijft zien.  Wij helpen u graag op weg bij het maken van een juiste keuze en prijsvergelijking zodat u niet verdwaald in het doolhof van mogelijkheden.

Verwarmingsketels van tegenwoordig zijn een stuk zuiniger dan de oude, niet meer te verkrijgen conventionele verwarmingsketels. Met een nieuwe verwarmingsketel bespaart u jaarlijks al snel 15% tot 20% van uw stookkosten.  Wij verwijzen u alvast graag door naar de tool op energiesparen.be.

Bespaar tot vaak meer dan 20% op uw verbruik

De levensduur van een verwarmingsketel is gemiddeld 10 tot 15 jaar. De ketel kan eventueel nog prima zijn werk na het verstrijken van deze tijd, maar verbruikt dan onnodig veel energie. Verwarmingsketels zijn door technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren een stuk zuiniger geworden. Om deze reden is het wellicht interessant om eerder te investeren in een nieuwe verwarmingsketel. Vervangt u uw oude verwarmingsketel door een nieuwe, dan bespaart u al snel 15% tot 20% op uw huidige stookkosten.

Wij bekijken samen met u uw hoe uw investering in een verwarmingsketel maximaal tot zijn recht komt en zorgen ervoor dat u het juiste model kiest en dat de verwarmingsketel goed is afgesteld. Zo voorkomt u dat u onnodig veel stookkosten maakt.

Tip: Zorg dat u niet enkel afgaat op prijs maar goed bekijkt of u het juiste aanbod wordt gedaan.  Sommige bedrijven gaan voor lage prijzen maar bieden dan minderwaardige zaken aan die je als leek moeilijker opmerkt.  Te vaak komen mensen komen teleurgesteld bij ons aankloppen met de vraag hun net hernieuwde project toch aan te passen aan betere normen.

Comfort in combinatie met prijs, daarin maken wij het verschil!

Wij zijn niet de eersten die het beweren de laagste prijs-garantie aan te bieden, dat beseffen we maar al te goed. Kom daarom even langs en laat ons samen kijken naar wat uw wensen en dromen zijn, dan bekijken we samen hoe we tot het meest correct en juiste aanbod kunnen komen. Gewoon omdat u écht tevreden zou zijn.

Aanbod

Een kleine greep doorheen ons aanbod:

  • Warmtepomp
  • Mazout-condenserend
  • Gas-condenserend
  • Hybride: de slimme combinatie tussen uw gewone ketel en een warmtepomp.  Bieden wij nu ook aan als uitbreiding op uw bestaande installatie.
  • Micro-Wkk: met uw zelfde verbruik genereren wij voor u warmte én electriciteit
  • Brandstofcel: Een evolutie op de micro-Wkk met een nog hoger elektrisch rendement

Gerelateerde Berichten

Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en

Lees Meer