Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en voert de vervuilde lucht af. Bovendien is ventilatie noodzakelijk in goed geïsoleerde woningen, om vochtproblemen te vermijden. De installatie van een ventilatiesysteem is dan ook verplicht bij nieuwbouwwoningen. Ook in een bestaande woning biedt een ventilatiesysteem tal van voordelen.

WebVasco biedt zowel het ventilatiesysteem C als het ventilatiesysteem D aan. Daarnaast ontwikkelden we ook het EasyFlow luchtkanalensysteem dat voor een optimaal en geruisloos transport van de lucht doorheen uw woning zorgt. Tot slot bieden we u ook verschillende soorten van inregel- en plafond- of wandventielen voor uw ventilatiesysteem.

Diverse ventilatie systemen met elk hun eigen specifieke voordelen, prijsklasse en E-peil punten kunnen u worden aangeboden.

Wij bekijken graag in overleg met u welk systeem het beste bij uw project past  en rekenen dan technisch (diameters, debieten,…) alles perfect voor u uit.

Gerelateerde Berichten

Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en

Lees Meer