Airco en Warmtepomp

Met een warmtepomp kan je zowel koelen als verwarmen. Warmtepompen zijn in feite lucht-lucht warmtepompen, maar in plaats van warmte uit de lucht te halen en deze naar binnen te brengen, wordt met een beperkte hoeveelheid energie warmte aan de binnenlucht onttrokken en afgegeven aan de buitenlucht. Traditionele airco’s worden steeds minder gebruikt, omdat de technologie van warmtepompen beter en zuiniger is.

Met de huidige generatie toestellen koppelt u een hoge COP (warmte/koelte opbrengst tov elektrisch verbruik) aan een breder temperatuursbereik.

Klimatec plaatst voor u de diverse types warmtepompen.

Gerelateerde Berichten

Ventilatie

Ventilatie is onmisbaar voor een gezond leefklimaat in uw woning. Een ventilatiesysteem zorgt voor de aanvoer van gezonde lucht en

Lees Meer